- Újdonságok
- BORBARÁTI ÁRAS EGRI BOROK
- EGRI CSILLAGOK
- EGRI BIKAVÉREK
- BOROK FAJTÁNKÉNT
- ÉDES FEHÉR
- GYÖNGYÖZŐ BOROK
- KÜLÖNLEGES BOROK
- Aegidius Bormanufaktúra
- Bolyki Pincészet
- Dula Szőlőbirtok és Borgazdaság
- Demeter Pincészet
- Egri Korona Borház
- Egri Borvár Tóth Ferenc Pincészete
- Gajdos Pincészet
- Gál Lajos Pincészete
- Gál Tibor Pincészet
- Juhász Testvérek Pincészete
- Hagymási Pincészet - Bormester
- Kovács Nimród Winery
- Nyolcas és Fia Borház
- Orsolya Pince
- Pók Tamás Pincéje
- Sike Tamás Pincészet
- Simkó - Kőporos Borászat
- Stumpf Pincészet
- Tarjányi Pince
- Thummerer Pince
- BOROK 1500.-FT alatt
- BOROK 1500.-FT - 2500.-FT között
- BOROK 2500.-FT - 3500.-FT között
- BOROK 3500.-FT - 4500.-FT között
- BOROK 4500.-FT fölött
Aegidius - Castrum -Egri Bikavér 2011
Castrum cuvée – Egri Bikavér
2011
száraz vörösbor - hordós érlelés
Gyümölcsös sokszínűség és fűszeres karakter ideális házassága ez a tüzes, testes rubinvörös Bikavér. Komplex illatát ánizs, meggy és ribizli, ízvilágát játékos savak, bársonyos tanninok, a fahordós érlelés kakaós-kávés jegyei jellemzik némi konyakmeggyes lecsengéssel. A bor kellő potenciállal rendelkezik a hosszabb palackos érleléshez.
Fogyasztását vörös húsból készült ragúkhoz, sültekhez illetve pörköltekhez ajánljuk.
Fajtaösszetétel: Kékfrankos, Cabernet sauvignon, Merlot
Érlelés: 12 hónapig tölgyfahordóban
Alkohol: 13% vol ▪ Sav: 5,2 g/l ▪ Extrakt: 29 g/l ▪ Cukor: 0 g/l |