Új jelszó kérése
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
0
4
0
4
0
Hírlevél
Pénznem váltás
Partnereink
Fizetési megoldás

Vásárlási feltételek

Áraink

Érvényes 2012.01.15-től

Áraink


A terméknél szereplő árak (Palack ár) kedvezmény nélküli palack árak. Áruházunkban történő rendelés akkor érvényes, ha a megrendelt palack szám osztható 6-tal. Hat, azaz 6 palack a minimum mennyiség, amit kötelezően meg kell rendelni, ahhoz, hogy fogadjuk a rendelést. A 6-os kartonokat össze lehet vegyesen válogatni, akár 6 borászat boraiból.

A feltüntetett árak az áfá-t tartalmazzák (boroknál 27%).

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók.
Jótállás csak tartós használati cikkekre, például mosógépre, számítógépre, tévére vonatkozik. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását WebShopunk felé.
Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket IDE KLIKKELVE tekintheti meg.

A kínált áru és/vagy szolgáltatás igénybevételére vonatkozó korlátozások

Alkoholtartalmú termékeinket csak 18 év feletti megrendelő személy esetén tudjuk teljesíteni.

Egyéb fontos információk

Gyermeklátogatók weboldalainkon
Szeretnénk, ha a szülők aktívan részt vennének gyermekeik Internetes böngészéseiben. Nem áll szándékunkban, hogy a magukat 18 éven aluli gyermekként azonosító látogatóktól információkat gyűjtsünk. Ha Ön 18 éven aluli, ne adjon meg semmilyen információt oldalainkon, ezt bízza szüleire.

Összekötettés más weboldalakkal
Egyéb website-okra vezető hivatkozásokat a jobb szolgáltatás érdekében helyezünk el lapjainkon. Nem vagyunk felelősek ezen website-ok tartalmáért vagy titokvédelmi előírásaikért. Oldalainkról más szervezetek site-jaira vezető hivatkozások nem jelentik azt, hogy támogatjuk szolgáltatásaikat, vagy hogy egyetértünk eljárásaikkal.

Személyes információinak javítása, aktualizálása
Bármikor aktualizálhatja vagy kijavíthatja személyes adatait, ehhez csak egy email-t kell küldenie a net-pince.hu címre, vagy az adataim menüpont alatt teheti meg.

Kérdések és aggodalmak
Ha bármely kérdése vagy aggodalma merül fel a személyes adatok használatára vonatkozóan, kérjük, küldjön nekünk email-t a net-pince.hu címére.

Változások e szabályzatban
Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az itt közzétett szabályzatot bármikor módosítsuk, de ez esetben e website-on közleményt teszünk közzé. Kérjük, az Ön által megadott adatok felhasználásának megismerése érdekében tájékozódjon a személyesadat-védelemmel kapcsolatos előírásainkról.

Szállítás és szállítással kapcsolatos információ

Szállítás Egerben ingyenes
Ebben az esetben telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy mely időpont felel meg a kiszállításra.

Szállítással kapcsolatos költségek

1-3 karton bor 2500.-Ft Magyarország területén

4-6 karton bor 5000.-Ft Magyarország területén

7-9 karton bor 7500.-Ft Magyarország területén

10 karton bor felett egyedileg adunk szállítási költséget.


Új házhozszállítási időpont
Ha a házhozszállítás meghiúsul, úgy szállító cégünk munkatársa a szállítónktól kapott értesítés után megkísérel Önnel új házhozszállítási (átadási) időpontban megállapodni. Az ekkor választott új időpontban a házhozszállítást ismét megkíséreljük. Ha a kapcsolatot nem sikerül felvennünk, vagy nem választ új időpontot, szerződésünk megszűnik, és ha már kifizette a vételárat, azt a megadott lakossági folyó-, illetve bankszámlaszámra visszautaljuk.

A megrendeléssel, szállítással kapcsolatos reklamációk, elállás
Az Ön megrendeléséért az áru kézhezvételéig teljes körű felelősséget vállalunk. A hibás vagy sérült árut 5 munkanapon belül cseréljük, vagy pótoljuk saját költségünkre. Ha Ön a hibás szállítás vagy az áru szállításkori sérülése miatt eláll a megrendeléstől, akkor a már megfizetett áru ellenértékét visszafizetjük.
Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Kérünk minden vásárlót, hogy a átvételkor a kartondobozokat nyissák fel és ellenőrizzék a palackok állapotát és azt, hogy minden tétel szerepeljen a kartonban, amit megrendeltek.


Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit szívesen várjuk az alábbi email címen: info.netpince@gmail.com vagy a 70 363 4578-as telefonszámon, amelyre legkésőbb 30 napon belül érdemi választ adunk.

Felügyeleti szerv:

Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Jegyzője

3300 Eger, Dobó tér 2. Tel: 06 36 523 705


Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság

Észak-magyarországi Rgionális Felügyelősége

3300 Eger, Kossuth Lajos u. 9. Tel: 06 36 515 598

 

Heves Megyei Békéltető Testület

Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

3300 Eger, Faiskola u. 15. Tel: 06 36 416 660, 06 36 429 614/105

 


A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az romlandó. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket megrendelő viseli.

Webáruház készítés