Hírek
2019.08.12 10:26
2013.07.15
2013.07.06
2013.06.25
Továbbiak »
Kategóriák
- Újdonságok
- BORBARÁTI ÁRAS EGRI BOROK
- EGRI CSILLAGOK
- EGRI BIKAVÉREK
- BOROK FAJTÁNKÉNT
- ÉDES FEHÉR
- GYÖNGYÖZŐ BOROK
- KÜLÖNLEGES BOROK
- Aegidius Bormanufaktúra
- Bolyki Pincészet
- Dula Szőlőbirtok és Borgazdaság
- Demeter Pincészet
- Egri Korona Borház
- Egri Borvár Tóth Ferenc Pincészete
- Gajdos Pincészet
- Gál Lajos Pincészete
- Gál Tibor Pincészet
- Juhász Testvérek Pincészete
- Hagymási Pincészet - Bormester
- Kovács Nimród Winery
- Nyolcas és Fia Borház
- Orsolya Pince
- Pók Tamás Pincéje
- Sike Tamás Pincészet
- Simkó - Kőporos Borászat
- Stumpf Pincészet
- Tarjányi Pince
- Thummerer Pince
- BOROK 1500.-FT alatt
- BOROK 1500.-FT - 2500.-FT között
- BOROK 2500.-FT - 3500.-FT között
- BOROK 3500.-FT - 4500.-FT között
- BOROK 4500.-FT fölött
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
1
1
0
3
3
Pénznem váltás
Termék részletek
Kőporos - „Valzer” 2012
édes vörös bor
Illatában a barrique vaníliája és a szeder ragyogóan kiegészítik egymást. Ízében fűszeraromák és aszalt szilva alkotnak kitűnő párost. Szőlőből származó maradék cukrot tartalmaz.
Vadhúsok és erdei gyümölcsös édességek remek kísérője.
16-18 Co
Illatában a barrique vaníliája és a szeder ragyogóan kiegészítik egymást. Ízében fűszeraromák és aszalt szilva alkotnak kitűnő párost. Szőlőből származó maradék cukrot tartalmaz.
Vadhúsok és erdei gyümölcsös édességek remek kísérője.
16-18 Co
-
Fajta: Kékfrankos, Merlot, Syrah
Termék eredete: Egri Borvidék
Dűlő: Tóbérc, Sziráki, Kis Kocs
Szüret ideje: 2007.10.21., 2008.11.04.
Minőséget befolyásoló időjárási tényező: Meleg tavasz, meleg nyár átlagos csapadékkal, hosszú meleg ősz.
Technológia: A szőlő ládás szürete után gyors, de kíméletes feldolgozás. A héjon erjesztés és a macerálás 25-30 napig tart. Préselés után a bort 24 hónapig 500 literes tölgyfahordóban érleljük. Palackba töltés után még a palack érlelés következik 4-6 hónapig.
Alkohol: 11,97 %
Cukor: 46,3 g/l
Cukormentes extrakt tartalom: 24,9 g/l
Titrálható sav tartalom: 5,9 g/l
Össz. SO2: 69 mg/l
Szabad SO2: 15 mg/l
Illósav tartalom: 0,95 g/l
-
Tömeg 1,3 kg/db