Új jelszó kérése
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
0
4
0
4
0
Hírlevél
Pénznem váltás
Partnereink
Fizetési megoldás

Hírek

2013.03.24
NET-pince márciusi Hírek

Kedves Borkedvelő!

Ezúton tájékoztatunk, hogy a net-pince. hu  webáruház üzemeltetését 2013.03.24.-től az egri székhelyű M-Spiritum Kft. végzi.

  • Miért éppen a BOR? A válasz egyszerű. Minden palackban jelen van a természet ajándéka a szőlő, mint gyümölcs, a termőföld ásványaival, az alkotó ember a Borász, aki tudásával, egyéniségével, ízlésvilágával teszi teljessé az alkotást.
  • Elképzelésünk szerint a jelenleg elérhető borokon túl, további ismert és feltörekvő Egri borászatok számára is lehetőséget kívánunk biztosítani, minőségi ár/értékarányos és különleges boraik megjelenésével.
  • Kiemelt figyelmet szánunk az Egri Csillag fehér cuvé-nek, amely az Egri Bikavér párja, ezzel is megerősítve, hogy az Egri Borvidék nem csak a vörös borok hazája, hanem termőhelyi adottságai kapcsán, kiváló minőségű fehér borok készülnek.

A hazai borvidékek közül az Egri borvidék rendelkezik azzal a kivételes adottsággal, hogy mind a fehér, mind a vörös fajták képesek kiemelkedő minőséget nyújtani.

Az Egri Csillagot közel harminc borászat készítette el, amely között már van Superior minőség is. A borok íz világa változatos, az - Egri Csillag szabályzatán belül –többek között attól is függ, hogy milyen fajták borainak házasításával készült, a szőlő milyen dűlőben termett, a különböző fajták milyen arányban vannak jelen a borban, továbbá a szüret időpontjától.

 A könnyed, hölgyek számára is jól fogyasztható reduktív bortól, a tartályos és hordós, valamint a hagyományos hordós érlelésű borok születtek.

Felmerül a kérdés melyiket válasszam?

Több félét érdemes megkóstolni, mivel saját ízlésünk is rövid és hosszabb távon is változik. Legyünk bátrak, felfedezők, kóstoljunk párhuzamosan.

Ez év március 15.-én megjelentek, a 2012-es évjáratú Egri Csillag-ok.

Egri Csillag pont-ként biztosítani kívánjuk, hogy ne csak a helybeliek, hanem a távolabb élő borkedvelők is megismerhessék az Egri Csillag palettát.

A borok feltöltését a honlapra megkezdjük elérhetőségét lehetővé tesszük.

Elősegítjük a jó egyéni választást, hogy egy kartonon belül egyidejűleg többféle Egri Csillag is rendelhető.

  • Tervezzük a csomag ajánlatok kínálatát, ugyanakkor előzetes egyeztetést követően a listában nem szereplő, de forgalomban lévő borokra is szívesen adunk ajánlatot.
  • A szőlőből és annak feldolgozásából eredően, más gyümölcsökhöz hasonlóan kiváló, hungaricumnak számító pálinkákkal is bővíteni kívánjuk a választékot.
  • Megemlítjük, hogy borok és minőségi pálinkák, - kóstolási és vásárlási lehetőséggel - poharak, kézműves csokoládék az Egerbe érkezők, és helyiek részére elérhetők,

a Rézangyal  Eger, Jókai út 10. alatti üzletben. http://eger.rezangyalbistro.hu

  • Miért jó, ha nálunk teljesül a rendelés?

A borok szállításig pince környezetben szakszerűen vannak tárolva, ideális hőmérsékleten, rendelés nyomonkövetés, rugalmasság.

  • Megtisztelő egyéni, céges megkeresésre, állunk rendelkezésre.

A fenti termékek ajándékozással, kulturált fagyasztással, elősegítik a baráti, családi, események meghittségét, ételek mellé jól párosítva kulináris élvezetet nyújt, egy szép estét emlékezetessé varázsol.

Kóstoljunk és váljék egészségünkre.

Borbaráti üdvözlettel:

Mikuska Péter

Okleveles Borbíráló

Webáruház készítés