Hírek
2019.08.12 10:26
2013.07.15
2013.07.06
2013.06.25
Továbbiak »
Kategóriák
- Újdonságok
- BORBARÁTI ÁRAS EGRI BOROK
- EGRI CSILLAGOK
- EGRI BIKAVÉREK
- BOROK FAJTÁNKÉNT
- ÉDES FEHÉR
- GYÖNGYÖZŐ BOROK
- KÜLÖNLEGES BOROK
- Aegidius Bormanufaktúra
- Bolyki Pincészet
- Dula Szőlőbirtok és Borgazdaság
- Demeter Pincészet
- Egri Korona Borház
- Egri Borvár Tóth Ferenc Pincészete
- Gajdos Pincészet
- Gál Lajos Pincészete
- Gál Tibor Pincészet
- Juhász Testvérek Pincészete
- Hagymási Pincészet - Bormester
- Kovács Nimród Winery
- Nyolcas és Fia Borház
- Orsolya Pince
- Pók Tamás Pincéje
- Sike Tamás Pincészet
- Simkó - Kőporos Borászat
- Stumpf Pincészet
- Tarjányi Pince
- Thummerer Pince
- BOROK 1500.-FT alatt
- BOROK 1500.-FT - 2500.-FT között
- BOROK 2500.-FT - 3500.-FT között
- BOROK 3500.-FT - 4500.-FT között
- BOROK 4500.-FT fölött
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
1
0
9
1
8
Pénznem váltás
Termék részletek
Demeter - Eged - Hegy Kékfrankos 2006.
száraz vörös bor
Mély bíbor színű bor még lilás jegyekkel, friss és fiataloselső látásra. Telt, vastag koronája azonban nagyobb koncentrációról árulkodik.Illatában sok a friss érett szilva, de befőttes jegyeket is találunk, mellettekevés zöld mandulával és némi turbolyával. A szájban, teljesen beépült éretttanninok és kellő alkoholérzet társul. Koncentrált és kifejezetten ízgazdag,bár íze a jól beépült fa vaníliás, pörkölt aromáin túl leginkább az illatbantalálható, de annál még jóval frissebb szilvára épül, de a turbolya itt ismegjelenik, kevés fahéjjal.
Báránysült, borjúsült, vagy mártásos borjúétel kellemeskísérője lehet, esetleg egy tárkonyos malaccsászár turbolyás lencsesalátával.Téli hónapok bora.
Challenge Internazional du Vin,
Bordeaux 2010 bronzérem
Mély bíbor színű bor még lilás jegyekkel, friss és fiataloselső látásra. Telt, vastag koronája azonban nagyobb koncentrációról árulkodik.Illatában sok a friss érett szilva, de befőttes jegyeket is találunk, mellettekevés zöld mandulával és némi turbolyával. A szájban, teljesen beépült éretttanninok és kellő alkoholérzet társul. Koncentrált és kifejezetten ízgazdag,bár íze a jól beépült fa vaníliás, pörkölt aromáin túl leginkább az illatbantalálható, de annál még jóval frissebb szilvára épül, de a turbolya itt ismegjelenik, kevés fahéjjal.
Báránysült, borjúsült, vagy mártásos borjúétel kellemeskísérője lehet, esetleg egy tárkonyos malaccsászár turbolyás lencsesalátával.Téli hónapok bora.
Challenge Internazional du Vin,
Bordeaux 2010 bronzérem
-
100%-ban kézi szőlőművelés
Kézi szüret
Szüret időpontja: 2006. október
Termésmennyiség: 40 mázsa/ ha
Újfahordós erjesztés
Újfahordós érlelés 2 év
Összetétel: Kékfrankos 100%
alkoholtartalom 13,5 % V/V,
cukortartalom 1,9 g/l,
sav tartalom 6 g/l,
palackozás időpontja 2009-08-15,
elkészült palackok száma 1544
-
Tömeg 1,3 kg/db