Hírek
2019.08.12 10:26
2013.07.15
2013.07.06
2013.06.25
Továbbiak »
Kategóriák
- Újdonságok
- BORBARÁTI ÁRAS EGRI BOROK
- EGRI CSILLAGOK
- EGRI BIKAVÉREK
- BOROK FAJTÁNKÉNT
- ÉDES FEHÉR
- GYÖNGYÖZŐ BOROK
- KÜLÖNLEGES BOROK
- Aegidius Bormanufaktúra
- Bolyki Pincészet
- Dula Szőlőbirtok és Borgazdaság
- Demeter Pincészet
- Egri Korona Borház
- Egri Borvár Tóth Ferenc Pincészete
- Gajdos Pincészet
- Gál Lajos Pincészete
- Gál Tibor Pincészet
- Juhász Testvérek Pincészete
- Hagymási Pincészet - Bormester
- Kovács Nimród Winery
- Nyolcas és Fia Borház
- Orsolya Pince
- Pók Tamás Pincéje
- Sike Tamás Pincészet
- Simkó - Kőporos Borászat
- Stumpf Pincészet
- Tarjányi Pince
- Thummerer Pince
- BOROK 1500.-FT alatt
- BOROK 1500.-FT - 2500.-FT között
- BOROK 2500.-FT - 3500.-FT között
- BOROK 3500.-FT - 4500.-FT között
- BOROK 4500.-FT fölött
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
1
1
0
0
4
Pénznem váltás
Termék részletek
Kőporos - Egri Bikavér Superior 2007.
száraz vörös bor
Színe mély, gránát vörös. Már az illata is magával ragadó, sokszínű kerek.
Kóstolva markáns, tanninos, testes íz világ tapasztalható. A tanninok mellett csipkebogyós fanyarság teszi még érdekesebbé a bort
17-19 Co
Vad és marhahúsból készült sültek és pörköltek kísérője.
2011 Egri Borvidéki Borverseny – Ezüstérem
-
Kékfrankos, Cab. Franc, Merlot, Syrah, Kadarka
Egri Borvidék
Tóbérc, Sziráki, Kis-Kocs, Békési
2007. szeptember 28-október 30.
Meleg tavasz, meleg nyár átlagos csapadékkal, hosszú meleg ősz.
A szőlő szürete után nagyon gyors, de kíméletes feldolgozás. A héjon erjesztés és a macerálás 25-30 napig tart. Préselés után a bort 24 hónapig tölgyfa és barrique hordóban érleljük, majd ezt követi a borokból a Bikavér összeállítása, melyet tovább érlelünk 6 hónapig. Palackba töltés után még a palack érlelés következik min. 6 hónapig.
Alkohol: 13,87 %
Cukor: 1,2 g/l
Cukormentes extrakt tartalom: 29,20 g/l
Titrálható sav tartalom: 5,5 g/l
Össz. SO2 109 mg/l
Szabad SO2: 10 mg/l
Illósav tartalom: 0,90 g/l
-
Átlagos értékelés1Sqmi2014.05.21 18:19
-
Tömeg 1,3 kg/db