Hírek
2019.08.12 10:26
2013.07.15
2013.07.06
2013.06.25
Továbbiak »
Kategóriák
- Újdonságok
- BORBARÁTI ÁRAS EGRI BOROK
- EGRI CSILLAGOK
- EGRI BIKAVÉREK
- BOROK FAJTÁNKÉNT
- ÉDES FEHÉR
- GYÖNGYÖZŐ BOROK
- KÜLÖNLEGES BOROK
- Aegidius Bormanufaktúra
- Bolyki Pincészet
- Dula Szőlőbirtok és Borgazdaság
- Demeter Pincészet
- Egri Korona Borház
- Egri Borvár Tóth Ferenc Pincészete
- Gajdos Pincészet
- Gál Lajos Pincészete
- Gál Tibor Pincészet
- Juhász Testvérek Pincészete
- Hagymási Pincészet - Bormester
- Kovács Nimród Winery
- Nyolcas és Fia Borház
- Orsolya Pince
- Pók Tamás Pincéje
- Sike Tamás Pincészet
- Simkó - Kőporos Borászat
- Stumpf Pincészet
- Tarjányi Pince
- Thummerer Pince
- BOROK 1500.-FT alatt
- BOROK 1500.-FT - 2500.-FT között
- BOROK 2500.-FT - 3500.-FT között
- BOROK 3500.-FT - 4500.-FT között
- BOROK 4500.-FT fölött
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
1
0
9
2
3
Pénznem váltás
Termék részletek
Kőporos - Egri Kékfrankos 2007.
száraz vörös bor
Gránátvörös szín püspöklila árnyalattal.
Illata komplex: meggy, szeder és áfonya jegyekkel.
Kóstoláskor harmonikusan jelenik meg a gazdag tannin, a fanyar érzet és a kerek savak.
A hosszú érlelés jegyei a mindennapok élvezetévé teszi e bort.
17-19 Co
Elsősorban a magyaros konyha ideális kísérője.
2009 Egri Borvidéki Borverseny: Ezüstérem
2010 Egri Borvidéki Borverseny Ezüstérem
2011 Istervin Ezüstérem
-
Kékfrankos
Egri Borvidék
Felsőgalagonyás
2007. október 26
Korai tavasz, meleg nyár, közepén sok csapadékkal, hosszú, meleg ősz.
A szőlő ládás szürete után gyors, de kíméletes feldolgozás. A héjon erjesztés és a macerálás 25-30 napig tart. Préselés után a bort 12-18 hónapig barrique tölgyfahordóban érleljük. Palackba töltés után még a palack érlelés következik 4-6 hónapig.
Alkohol: 14,18%
Cukor: 1,4 g/l
Cukormentes extrakt tartalom: 27,9 g/l
Titrálható sav tartalom: 5,4 g/l
Össz. SO2 88 mg/l
Szabad SO2: 21 mg/l
Illósav tartalom: 0,86 g/l
-
Tömeg 1,3 kg/db