- Újdonságok
- BORBARÁTI ÁRAS EGRI BOROK
- EGRI CSILLAGOK
- EGRI BIKAVÉREK
- BOROK FAJTÁNKÉNT
- ÉDES FEHÉR
- GYÖNGYÖZŐ BOROK
- KÜLÖNLEGES BOROK
- Aegidius Bormanufaktúra
- Bolyki Pincészet
- Dula Szőlőbirtok és Borgazdaság
- Demeter Pincészet
- Egri Korona Borház
- Egri Borvár Tóth Ferenc Pincészete
- Gajdos Pincészet
- Gál Lajos Pincészete
- Gál Tibor Pincészet
- Juhász Testvérek Pincészete
- Hagymási Pincészet - Bormester
- Kovács Nimród Winery
- Nyolcas és Fia Borház
- Orsolya Pince
- Pók Tamás Pincéje
- Sike Tamás Pincészet
- Simkó - Kőporos Borászat
- Stumpf Pincészet
- Tarjányi Pince
- Thummerer Pince
- BOROK 1500.-FT alatt
- BOROK 1500.-FT - 2500.-FT között
- BOROK 2500.-FT - 3500.-FT között
- BOROK 3500.-FT - 4500.-FT között
- BOROK 4500.-FT fölött
Kőporos - Cadarissimo 2006. 0,5l
félédes vörös bor
Aszúsodott szőlőszemekből készült természetes félédes bor. Színe halvány kárminpiros, finom, primer gyümölcsösség jellemzi, mely zamatában, hosszú utóízében is jelen van,
16-18 Co
Libamájból készült ételek remek kísérője.
-
Fajta: Kadarka
Termék eredete: Egri Borvidék
Dűlő: Kis Kocs
Szüret ideje:
Minőséget befolyásoló időjárási tényező: Meleg tavasz, meleg nyár, ősz eleje sok csapadékkal, majd meleg ősz.
Technológia: A szőlő ládás szürete után gyors, de kíméletes feldolgozás. A héjon erjesztés és a macerálás 25-30 napig tart. Préselés után a bort 24 hónapig 500 literes tölgyfahordóban érleljük. Palackba töltés után még a palack érlelés következik 4-6 hónapig.
Alkohol: 14,21
Cukor: 12,1 g/l
Cukormentes extrakt tartalom: 46,3 g/l
Titrálható sav tartalom: 7,1 g/l
Össz. SO2: 63 mg/l
Szabad SO2: 15 mg/l
Illósav tartalom: 0,89 g/l
-
Tömeg 1,3 kg/db